Категории
Производител: Sonax
Код на продуктот: 300007
Достапност: 10
270,00 ден.

Спреј за одржување на ланци  Sonax

Ги чисти, заштитува и трајно ги подмачкува ланците. Го минимизира нивното абење и ги заштитува од корозија. Обезбедува смирена работа на сите движечки делови. Има извонредна моќ на навлегување и припојување. Има ефект на поместување на влагата. Можност за два начина на распрскување со едноставно додавање на тенкиот распрскувач за недостапните места. Нето: 100 мл.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ