Категории
Производител: Modula
Код на продуктот: 20021
Достапност: 1
21.500,00 ден.

5 год. гаранција, двојно отворање, рапид систем (брз начин на фиксирање), три точки на заклучување, TUV, City Crash Test, ABS пластика, внатрешни каиши за затегање на товар
ПРЕПОРАЧУВАМЕ