Категории
Производител: Modula
Код на продуктот: 20020
Достапност: 2-3 дена
21.500,00 ден.

5 год. гаранција, двојно отворање, рапид систем (брз начин на фиксирање), три точки на заклучување, TUV, City Crash Test, ABS пластика, внатрешни каиши за затегање на товар, внатрешна опција за носачи за скии


ПРЕПОРАЧУВАМЕ