Категории
Производител: Modula
Код на продуктот: 20006
Достапност: 2-3 дена
15.700,00 ден.

5 год. гаранција, двојно отворање, рапид систем (брз начин на фиксирање), три точки на заклучување, TUV, City Crash Test, ABS пластика, внатрешни каиши за затегање на товар.


Key Features:

- Patented quick-mount system
- 3 point central locking
- ABS with PMMA construction
- Gas spring hinges
- Dual side opening


ПРЕПОРАЧУВАМЕ