Категории
Производител: Modula
Код на продуктот: 20005
Достапност: 2-3 дена
29.000,00 ден.

5 год. гаранција, двојно отворање, рапид систем (брз начин на фиксирање), три точки на заклучување, TUV, City Crash Test, ABS пластика, внатрешни каиши за затегање на товар, внатрешна опција за носачи за скииKey Features:

- Patented quick-mount system
- 3 point central locking
- ABS with PMMA construction
- Gas spring hinges
- Dual side opening


ПРЕПОРАЧУВАМЕ