Категории
Производител: WD 40
Код на продуктот: 300191
Достапност: 10
299,00 ден.

WD-40 Спреј 400ml.

  •  Чисти
  • Дислоцира вода
  • Продира
  • Подмачкува
  • Штити

Ознаки: WD-40, Спреј, 400ml.
ПРЕПОРАЧУВАМЕ