Категории
Производител: WD 40
Код на продуктот: 300190
Достапност: 10
399,00 ден.

WD-40 Smart Спреј 420ml.

  •  Чисти
  • Дислоцира вода
  • Продира
  • Подмачкува
  • Штити

Ознаки: WD-40, Smart, Спреј, 420ml.
ПРЕПОРАЧУВАМЕ