Категории
Производител: Sonax
Код на продуктот: 300127
Достапност: 10
1.000,00 ден.

Брза заштита Profiline 


Идеално заштитно брзо нанесување со восок од карнауба за нови и речиси нови површини и за површини претходно третирани со лак. Боите стануваат интензивни со импресивен длабок сјај. Совршено прилагоден за изложбени возила стоејќи на отворено. Брзо во обработка, долготрајно во заштита! Содржи природен восок од карнауба.


ПРЕПОРАЧУВАМЕ