Категории
Производител: Sonax
Код на продуктот: 300104
Достапност: 10
999,00 ден.

Сет за заштита

SONAX Полир и восок Xtreme 2 – 250мл.
Производ со средно абразивен ефект против фини гребнатини и магла. Заедно со новата Hybrid NetProtection технологија, оптималната рамнотежа на екстремно фини полирачки гранули дава нова боја на бои, длабочина на бои и заштита. Хибридната NetProtection технологија ги комбинира специјалните неоргански и органски компоненти со траен, водоотпорен слој. Површината плени со нежна мазност, брилијантен висок сјај и одличен ефект.
SONAX Полимерна заштита и сјај – 210мл.
Безвосочен високо-сјаен заштитувач за сите нови и безмалку нови бои, како и за пред-полирани површини. Производот ја покрива бојата со екстремно стабилен, сјаен и заштитен слој (Хибридна заштита) кој овозможува долготрајна заштита, интензивно регенерирање на бојата и безпрекорен ефект на бегање на водата од површината. Го намалува таложењето на нечистотии и прашина, и овозможува автоматско враќање на сјајот со секое наредно перење на возилото. Доволен за 3-4 нанесувања кои се неверојатно брзи и лесни, без потреба од претходен третман или време за сушење. Нето: 210 мл.
 SONAX Сунѓер за нанесување
Специјален сунѓер со засилена бела страна и жолта страна со екстра фини пори. Извонредно сестран за надворешно нанесување на полири, восоци и производи за нега на пластика.
Praxis Микрофибер крпа 1ком.

Ознаки: Сет, заштита
ПРЕПОРАЧУВАМЕ