Категории
Производител: Sonax
Код на продуктот: 300162
Достапност: 10
80,00 ден.

Чистач на стакло (концетрат) Sonax – со мирис на лимон

Силен концентрат за течност за стакла наменет за летниот период. Само 25 мл од концетратот се разредуваат со 2,5 литри вода. Ги отстранува инсектите, маслото, силиконот и опасните заслепувачки нечистотии без оставање на траги. Не индуцира одблесок кај фаровите со ефект на елиминирање на одблесокот. Идеален за високо квалитетните Џенон фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Без фосфати.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ