Категории
Производител: Sonax
Код на продуктот: 300158
Достапност: 10
400,00 ден.

Концентрат за чист видик 1:100


Дава чист видик за само неколку секунди. Високо ефикасен концентрат за течност за миење и чистење на стакла. Ги отстранува наслагите од нечистотии за неколку секунди. Неговата нано технологија го прави уште поефикасен при отстранувањето на остатоците од инсекти. Крајно економичен: 250 мл. концентрат се раствораат во 25 литри вода. Не индуцира одблесоци или слепи точки кај фаровите со заштита од одблесок. Исто така, идеален за високо квалитетните Џенон фарови и пластичните фарови со заштита од одблесок со чисто стаклена оптика. Погоден за сите типови на распрскувачки механизми за течност за стакло. Со свеж мирис. Нето: 250 мл.ПРЕПОРАЧУВАМЕ