Категории
Производител: Sonax
Код на продуктот: 300157
Достапност: 10
80,00 ден.

Концентрат за миење на ветробранско стакло – Sonax

Високо-квалитетен и моќен концентрат за чистење на ветробранско стакло со иновативен Energy мирис и оригинален изглед. Се раствора со вода и се добива 2 литри течност за стакла. Не индуцира анти-отсјај на фаровите предизвикан од поликарбонати. Нето: 250 мл.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ