Сервисот за достава и монтажа на акумулатор функционира на следниот начин:

* Задолжително треба да се јавите на бројот 071 333 105

(напомена: доколку одберете и купите акумулатор преку интернет продавницата тој ќе го добиете регуларно како и сите други производи)

* Потребно е да знаете информации за возилото од типот на бренд, модел,
година на производство, кубикажа и коњажа

* Нашиот оператор според технички документ од производителот ќе ви посочи кој акумулатор одговара на вашето возило

* Ги оставате вашите податоци и локација каде сакате да се изврши достава и монтажа на акумулаторот

* Во најбрз рок ќе ве контактира нашиот сервисер и се договарате детално за времето на достава и монтажа

Сервисот работи од 09-18 часот на територија на градовите:


Скопје, Куманово, Тетово, Кичево, Охрид, Струга, Битола, Прилеп, Гевгелија,
Богданци, Струмица, Кавадарци, Штип и Радовиш