Online продавницата www.carmax.mk постои од Maj 2020 година и врши продажба на автомобилски додатоци, опрема и козметика за автомобили со цел да бидат лесно достапни, насекаде низ Македонија.

Само со неколку клика производот за многу краток период од 1 до 4 дена го добивате на вашата адреса.

Како новитет за прв пат воведуваме достава и монтажа на акумулатори до ваша адреса во цела Македонија.

www.carmax.mk е сопственост на КАРМАКС ДОО – Скопје, компанија која на пазарот со автомобилски додатоци, опрема и козметика за автомобили постои од Јуни 2007 год.

Низ годините донесовме многу новитети на овој пазар и станавме пионери од кои сите учеа. Се издојуваме по тоа што се грижиме за квалитетот на производите кои ги продаваме и главна грижа е нашите купувачи да бидат крајно задоволни. Во нашата продавница во главно се продаваат бренд производи со проверен квалитет за кои што беспрекорно гарантираме.

КАРМАКС ДОО - Скопје е овластен застапник на италијанските компании "MODULA" (www.modulacs.com)  и "FABBRI" (www.fabbri.info) за Македонија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија, Косово и Бугарија.